Groot nieuws was het vandaag dat het YouTube kanaal van complotdenker en rapper Lange Frans verwijderd was van YouTube. Was het de schuld van Arjen Lubach doordat hij veel aandacht besteedde aan de onzin die Lange Frans verkondigd? Eindelijk heeft YouTube Nederland een reactie gegeven, nee het komt niet door ZML, het is hun ‘beleid’. …Groot nieuws was het vandaag dat het YouTube kanaal van complotdenker en rapper Lange Frans verwijderd was van YouTube. Was het de schuld van Arjen Lubach doordat hij veel aandacht besteedde aan de onzin die Lange Frans verkondigd? Eindelijk heeft YouTube Nederland een reactie gegeven, nee het komt niet door ZML, het is hun ‘beleid’. …Read MoreBinnenland, Arjen Lubach, censuur, Lange Frans, YouTubeDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *