Het RIVM heeft in ieder geval tot vorige week nogal bedenkelijke statistieken rondom ziekenhuisopnames wegens corona gemeld. Dankzij die gegevens hebben complotdenkers wekenlang koren op de molen gehad om te beweren dat de tweede golf helemaal niet zou bestaan. Bovenstaande grafieken gaan allebei over het aantal mensen dat met corona wordt opgenomen in het ziekenhuis. …Het RIVM heeft in ieder geval tot vorige week nogal bedenkelijke statistieken rondom ziekenhuisopnames wegens corona gemeld. Dankzij die gegevens hebben complotdenkers wekenlang koren op de molen gehad om te beweren dat de tweede golf helemaal niet zou bestaan. Bovenstaande grafieken gaan allebei over het aantal mensen dat met corona wordt opgenomen in het ziekenhuis. …Read MoreBinnenland, Coronavirus, RIVM, ZiekenhuisopnamesDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *