De Rotterdamse politie zegt gewoon open en eerlijk dat ze bewust op zoek zijn naar collega’s met een kleurtje. Bij sollicitaties kijken ze dus niet langer of je de juiste competenties bezit, nee ze kijken naar je huidskleur. Ook fijn om te weten… Het is op z’n minst opmerkelijk te noemen dat de politie zonder …De Rotterdamse politie zegt gewoon open en eerlijk dat ze bewust op zoek zijn naar collega’s met een kleurtje. Bij sollicitaties kijken ze dus niet langer of je de juiste competenties bezit, nee ze kijken naar je huidskleur. Ook fijn om te weten… Het is op z’n minst opmerkelijk te noemen dat de politie zonder …Read MoreBinnenland, Aanname, Huidskleur, Politiedienst, Racisme, Rotterdam, wervingDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *