De moord op Samuel Paty wegens enkele Mohammed-cartoons gaat over zoveel meer dan alleen de vrijheid tot het formuleren van religiekritiek, zo schrijft student Tristan van Dasselaar. Het laat zien hoe wankel de hele multiculturele samenleving is, vindt hij, en noopt tot grote maatschappelijke veranderingen. Anders zou wel eens een “doodsteek” kunnen volgen, redeneert hij …De moord op Samuel Paty wegens enkele Mohammed-cartoons gaat over zoveel meer dan alleen de vrijheid tot het formuleren van religiekritiek, zo schrijft student Tristan van Dasselaar. Het laat zien hoe wankel de hele multiculturele samenleving is, vindt hij, en noopt tot grote maatschappelijke veranderingen. Anders zou wel eens een “doodsteek” kunnen volgen, redeneert hij …Read MoreCultuur, Multiculturele samenleving, Samuel PatyDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *