Volgens de NPO zouden Nederlanders zo rond de tweede golf plotseling veel meer antiautoritair, eigenwijs en koppig gedrag laten zien. Dit zouden de negatieve aspecten van onze ‘volksaard‘ zijn. Prof. Joep Leerssen, cultuurhistoricus bij de UvA, doet er doodleuk een schepje bovenop: “Het is niet onze volksaard die onze corona-aanpak in de weg zit, maar …Volgens de NPO zouden Nederlanders zo rond de tweede golf plotseling veel meer antiautoritair, eigenwijs en koppig gedrag laten zien. Dit zouden de negatieve aspecten van onze ‘volksaard‘ zijn. Prof. Joep Leerssen, cultuurhistoricus bij de UvA, doet er doodleuk een schepje bovenop: “Het is niet onze volksaard die onze corona-aanpak in de weg zit, maar …Read MoreCultuur, amsterdam, Coronavirus, Identiteit, Joep Leerssen, Stereotype, UvA, volkscultuurDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *