Hoera! Vanaf vandaag heeft Peter Plasman, strafpleiter en de nummer 2 van de nieuwe politieke partij Code Oranje, een eigen wekelijkse column op De Dagelijkse Standaard. In deze eerste editie zet hij zich fel af tegen koning Willem-Alexander die nu alwéér in coronatijd op vakantie ging naar Griekenland. “Willen we het Koninklijk Huis ook voor …Hoera! Vanaf vandaag heeft Peter Plasman, strafpleiter en de nummer 2 van de nieuwe politieke partij Code Oranje, een eigen wekelijkse column op De Dagelijkse Standaard. In deze eerste editie zet hij zich fel af tegen koning Willem-Alexander die nu alwéér in coronatijd op vakantie ging naar Griekenland. “Willen we het Koninklijk Huis ook voor …Read MorePolitiek, Koning Willem-Alexander, Nederlands Koningshuis, Peter PlasmanDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *