De Belastingdienst is nog niet eens bijgekomen van alle vorige pogingen om de boel te saboteren of er duikt alweer een nieuw bewijsstuk op. Het betreft een geheimgehouden memo uit 2017 waaruit blijkt dat men toen al wist dat hun hele fraudejacht ronduit verkeerd was en dat er flink gecompenseerd zou moeten gaan worden. Nu …De Belastingdienst is nog niet eens bijgekomen van alle vorige pogingen om de boel te saboteren of er duikt alweer een nieuw bewijsstuk op. Het betreft een geheimgehouden memo uit 2017 waaruit blijkt dat men toen al wist dat hun hele fraudejacht ronduit verkeerd was en dat er flink gecompenseerd zou moeten gaan worden. Nu …Read MorePolitiek, Alexandra van Huffelen, Belastingdienst, Gedupeerden, institutioneel racisme, memo, toeslagenaffaireDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *