Bij RTL Nieuws zijn ze werkelijk totaal gestoord. In plaats van aan te geven dat de samenleving zo snel mogelijk naar normaal moet gaat de ‘commerciële’ zender blijkbaar voor een permanent ‘nieuw normaal’. Een normaal waarin groepen mensen niet meer bij elkaar komen, en de grote, gezamenlijke ervaringen van het verleden uitgeband zijn. Kijk maar …Bij RTL Nieuws zijn ze werkelijk totaal gestoord. In plaats van aan te geven dat de samenleving zo snel mogelijk naar normaal moet gaat de ‘commerciële’ zender blijkbaar voor een permanent ‘nieuw normaal’. Een normaal waarin groepen mensen niet meer bij elkaar komen, en de grote, gezamenlijke ervaringen van het verleden uitgeband zijn. Kijk maar …Read MoreBinnenland, Coronacrisis, Coronavirus, Nieuwe normaalDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *