Wat kunnen de Fransen doen na de onthoofding van de 47-jarige Franse geschiedenisleraar Samuel Paty door de 18-jarige theoterrorist Aboulakh A., omdat de leraar, tijdens de les, de vrijheid van expressie had besproken en daarbij een Mohammed-cartoon had laten zien? Scenario 1 is niks doen. Dat hebben wij in Nederland na de bijna-onthoofding van Theo …Wat kunnen de Fransen doen na de onthoofding van de 47-jarige Franse geschiedenisleraar Samuel Paty door de 18-jarige theoterrorist Aboulakh A., omdat de leraar, tijdens de les, de vrijheid van expressie had besproken en daarbij een Mohammed-cartoon had laten zien? Scenario 1 is niks doen. Dat hebben wij in Nederland na de bijna-onthoofding van Theo …Read MoreTerrorisme, onthoofding, Paul CliteurDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *