We kunnen op deze zondagochtend alvast even het volledige politieke bankroet van de Partij voor de Toekomst vaststellen. De partij van Henk Otten en Henk Krol stond al maandenlang op 0 zetels in de peilingen, maar het einde is nu echt in zicht! Krol heeft namelijk na een knallende ruzie de partij de rug toegekeerd. …We kunnen op deze zondagochtend alvast even het volledige politieke bankroet van de Partij voor de Toekomst vaststellen. De partij van Henk Otten en Henk Krol stond al maandenlang op 0 zetels in de peilingen, maar het einde is nu echt in zicht! Krol heeft namelijk na een knallende ruzie de partij de rug toegekeerd. …Read MorePolitiek, Henk Krol, Henk Otten, Jeroen de Vries, Partij voor de Toekomst, Pieter BogaardtDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *