In zijn Internet-tv programma heeft Robert Jensen hard uitgehaald naar het establishment in de politiek én in de media. De reden? Wij mogen feiten over corona niet vermelden. Proberen we dat wel, dan wordt ons zo snel mogelijk het zwijgen opgelegd. En dat is raar, want de feiten — de cijfers spreken voor zich: corona …In zijn Internet-tv programma heeft Robert Jensen hard uitgehaald naar het establishment in de politiek én in de media. De reden? Wij mogen feiten over corona niet vermelden. Proberen we dat wel, dan wordt ons zo snel mogelijk het zwijgen opgelegd. En dat is raar, want de feiten — de cijfers spreken voor zich: corona …Read MoreBinnenland, Coronacrisis, Coronavirus, kabinet, Robert JensenDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *