Kamerleden willen weten waarom koning Willem-Alexander en zijn gezin een vrijbrief hebben gekregen om het Viruskoninkrijk der Nederlanden te verruilen voor hun vakantiehuis in Griekenland. Dit alles ondanks het advies van premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge om vooral ons land NIET te verlaten. GroenLinks en de SP zijn het in ieder geval …Kamerleden willen weten waarom koning Willem-Alexander en zijn gezin een vrijbrief hebben gekregen om het Viruskoninkrijk der Nederlanden te verruilen voor hun vakantiehuis in Griekenland. Dit alles ondanks het advies van premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge om vooral ons land NIET te verlaten. GroenLinks en de SP zijn het in ieder geval …Read MoreBinnenland, Coronacrisis, Koning Willem-Alexander, Marc van der Linden, Mark Rutte, Willem-AlexanderDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *