We zagen het vast niet aankomen, maar de CoronaMelder -het paradepaardje van minister Hugo de Jonge- blijkt allerminst te werken. Uit een onderzoek naar de effectiviteit van de corona-app blijkt dat de verzamelde gegevens van gebruikers incompleet zijn en zelfs deels onbetrouwbaar. Het ministerie van Volksgezondheid heeft tegenover NU.nl zelfs schoorvoetend moeten toegeven dat de …We zagen het vast niet aankomen, maar de CoronaMelder -het paradepaardje van minister Hugo de Jonge- blijkt allerminst te werken. Uit een onderzoek naar de effectiviteit van de corona-app blijkt dat de verzamelde gegevens van gebruikers incompleet zijn en zelfs deels onbetrouwbaar. Het ministerie van Volksgezondheid heeft tegenover NU.nl zelfs schoorvoetend moeten toegeven dat de …Read MoreMedia & tech, Corona app, CoronaMelder, Hugo de Jonge, Ron RoozendaalDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *