De Tweede Kamer geeft het kabinet toestemming om te doen wat het wil. De spoedwet verlengen kan zomaar, zonder dat het parlement daar iets over te zeggen heeft. En dat komt doordat ons parlement een nep-parlement is. Het kabinet heeft het voor het zeggen, de Tweede Kamer vindt het allemaal wel best. Wybren van Haga …De Tweede Kamer geeft het kabinet toestemming om te doen wat het wil. De spoedwet verlengen kan zomaar, zonder dat het parlement daar iets over te zeggen heeft. En dat komt doordat ons parlement een nep-parlement is. Het kabinet heeft het voor het zeggen, de Tweede Kamer vindt het allemaal wel best. Wybren van Haga …Read MorePolitiek, Coronacrisis, Coronavirus, spoedwet, Thierry Baudet, Tweede Kamer, Wybren van HagaDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *