De hofnar van het Nederlandse coronavirus heeft weer eens van zich doen spreken: Hans Teeuwen. Ook hij ziet de maatregelen die premier Rutte aankondigde, maar maakt er het beste van. “M’n koelkast heeft geen sluitingstijd,” verkondigt hij opgewekt! Nederland zit weer in een nieuwe lockdown. Ditmaal geen ‘intelligente’, maar een ‘gedeeltelijke’. Voor talloze ondernemers is …De hofnar van het Nederlandse coronavirus heeft weer eens van zich doen spreken: Hans Teeuwen. Ook hij ziet de maatregelen die premier Rutte aankondigde, maar maakt er het beste van. “M’n koelkast heeft geen sluitingstijd,” verkondigt hij opgewekt! Nederland zit weer in een nieuwe lockdown. Ditmaal geen ‘intelligente’, maar een ‘gedeeltelijke’. Voor talloze ondernemers is …Read MoreEntertainment, Coronavirus, Hans TeeuwenDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *