GroenLinks heeft haar communistische wortels nog altijd niet volledig achter zich gelaten, zo blijkt vandaag maar weer eens na een schandalige gang van zaken in Doetinchem. Daar wordt een raadslid uit de partij gezet, omdat ze kritiek had op gigantische bodemvervuiling in de gemeente. De politiek verantwoordelijke? De wethouder van milieu, ook van GroenLinks… Niet …GroenLinks heeft haar communistische wortels nog altijd niet volledig achter zich gelaten, zo blijkt vandaag maar weer eens na een schandalige gang van zaken in Doetinchem. Daar wordt een raadslid uit de partij gezet, omdat ze kritiek had op gigantische bodemvervuiling in de gemeente. De politiek verantwoordelijke? De wethouder van milieu, ook van GroenLinks… Niet …Read MorePolitiek, Doetinchem, GroenLinks, Karen KampsDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *