Wat een ongelofelijk gemis voor de provinciale politiek van Utrecht: vanaf afgelopen maandag is er geen DENK meer in de Provinciale Staten. De enige vertegenwoordiger, Hanane Bittich, gaat namelijk voor zichzelf verder. Eeuwig zonde, natuurlijk, dat er nu geen DENK meer is in Utrecht. Al die kiezers die nu in de kou staan omdat de …Wat een ongelofelijk gemis voor de provinciale politiek van Utrecht: vanaf afgelopen maandag is er geen DENK meer in de Provinciale Staten. De enige vertegenwoordiger, Hanane Bittich, gaat namelijk voor zichzelf verder. Eeuwig zonde, natuurlijk, dat er nu geen DENK meer is in Utrecht. Al die kiezers die nu in de kou staan omdat de …Read MorePolitiek, Denk, Hanane Bittich, UtrechtDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *