Als enig overgebleven partij in Nederland houdt D66 vast aan het knuffelen van misdadigers in rechtszaken. Gisteren stemde de partij tegen een wetsvoorstel om slachtoffers iets meer rechten te geven, want dat zou ten koste gaan van criminelen en dat kan natuurlijk niet zomaar. De persconferentie van Mark Rutte nam gisteren center stage, maar de …Als enig overgebleven partij in Nederland houdt D66 vast aan het knuffelen van misdadigers in rechtszaken. Gisteren stemde de partij tegen een wetsvoorstel om slachtoffers iets meer rechten te geven, want dat zou ten koste gaan van criminelen en dat kan natuurlijk niet zomaar. De persconferentie van Mark Rutte nam gisteren center stage, maar de …Read MorePolitiek, Blanca de Louw, D66, Misdadigers, SlachtoffersDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *