FVD-voorman Thierry Baudet is niet te spreken over het coronabeleid onder dit kabinet van Rutte. De fouten stapelen zich op, in plaats van een actief beleid zien we een reactief beleid. In veel zaken is het kabinet keer op keer te laat. Ook is Baudet niet te spreken over het stikstofbeleid, het dossierstuk waar kabinet …FVD-voorman Thierry Baudet is niet te spreken over het coronabeleid onder dit kabinet van Rutte. De fouten stapelen zich op, in plaats van een actief beleid zien we een reactief beleid. In veel zaken is het kabinet keer op keer te laat. Ook is Baudet niet te spreken over het stikstofbeleid, het dossierstuk waar kabinet …Read MorePolitiek, Coronabeleid, Coronacrisis, Mark Rutte, Thierry BaudetDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *