Een verrassend stukje convergentie tussen VN-organisatie WHO en Forum voor Democratie: beide organisaties vinden dat lockdowns niet gebruikt moeten worden om de coronacrisis te bezweren. Meestal is Forum voor Democratie niet zo ontzettend happig op internationale, supranationale organisaties die zich inmenging in nationale aangelegenheden permitteren. De EU moet daarom worden verlaten, maar ook wordt met …Een verrassend stukje convergentie tussen VN-organisatie WHO en Forum voor Democratie: beide organisaties vinden dat lockdowns niet gebruikt moeten worden om de coronacrisis te bezweren. Meestal is Forum voor Democratie niet zo ontzettend happig op internationale, supranationale organisaties die zich inmenging in nationale aangelegenheden permitteren. De EU moet daarom worden verlaten, maar ook wordt met …Read MorePolitiek, Coronavirus, Forum voor Democratie, Lockdown, WHO, Wybren van HagaDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *