Vandaag is geen goede dag in de wereldwijde strijd tegen COVID-19. Het lijkt er namelijk opnieuw sterk op dat herbesmettingen van het virus gewoon mogelijk zijn. En ook is het testen bij één van de veelbelovende vaccins stilgegeld, omdat een proefpersoon ziek werd. De pest erin dat Rutte vanavond opnieuw strenge maatregelen gaat aankondigen? Helemaal …Vandaag is geen goede dag in de wereldwijde strijd tegen COVID-19. Het lijkt er namelijk opnieuw sterk op dat herbesmettingen van het virus gewoon mogelijk zijn. En ook is het testen bij één van de veelbelovende vaccins stilgegeld, omdat een proefpersoon ziek werd. De pest erin dat Rutte vanavond opnieuw strenge maatregelen gaat aankondigen? Helemaal …Read MoreBuitenland, Coronavaccin, Coronavirus, Johnson & JohnsonDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *