De coronawet is met een ruime meerderheid aangenomen door de Tweede Kamer. Gelukkig is het niet meer het dictatoriale gedrocht dat het eerst was, maar is die nu sterk afgezwakt. Fijn is het nog steeds niet, maar het is echt stukken beter nu. Grote meerderheid stemt voor De coalitiepartijen VVD, CDA, D66 en de ChristenUnie …De coronawet is met een ruime meerderheid aangenomen door de Tweede Kamer. Gelukkig is het niet meer het dictatoriale gedrocht dat het eerst was, maar is die nu sterk afgezwakt. Fijn is het nog steeds niet, maar het is echt stukken beter nu. Grote meerderheid stemt voor De coalitiepartijen VVD, CDA, D66 en de ChristenUnie …Read MorePolitiek, coronaboete, Coronawet, Eerste Kamer, Hugo de Jonge, Noodwet, spoedwet, Tweede KamerDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *