Het kan niet als een verrassing komen, maar passagiers in vliegtuigen lopen wel degelijk een flink risico om besmet te raken. De eerste bevindingen uit een onderzoek van TU Delft naar de effecten van gebrekkige ventilatie in binnenruimten worden “ronduit alarmerend” genoemd. Hopelijk ziet het RIVM dan nu ook in dat deze tweede golf niet …Het kan niet als een verrassing komen, maar passagiers in vliegtuigen lopen wel degelijk een flink risico om besmet te raken. De eerste bevindingen uit een onderzoek van TU Delft naar de effecten van gebrekkige ventilatie in binnenruimten worden “ronduit alarmerend” genoemd. Hopelijk ziet het RIVM dan nu ook in dat deze tweede golf niet …Read MoreBinnenland, Besmettingsgevaar, Coronavirus, COVID-19, mondkapjes, Schiphol, TU Delft, vliegtuigenDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *