In diverse kerken vinden vandaag gewoon diensten plaats met meer dan 30 mensen, op sommige plekken zelfs met meer dan 100 mensen. Het dringende advies van Grapperhaus wordt – zoals te verwachten viel – dus niet nageleefd door alle kerken. Streng gelovigen menen weer dat ze een uitzonderingspositie hebben, of dat ze ‘beschermd door God’ …In diverse kerken vinden vandaag gewoon diensten plaats met meer dan 30 mensen, op sommige plekken zelfs met meer dan 100 mensen. Het dringende advies van Grapperhaus wordt – zoals te verwachten viel – dus niet nageleefd door alle kerken. Streng gelovigen menen weer dat ze een uitzonderingspositie hebben, of dat ze ‘beschermd door God’ …Read MoreBinnenland, Coronacrisis, kerk, kerkdienst, regels, StaphorstDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *