Volgens “betrokkenen” is een totale lockdown nog niet de meest voor de hand liggende strategie voor het kabinet. Nieuwe maatregelen zullen er wel komen, maar die zullen dan waarschijnlijk zoveel mogelijk toegespitst worden op specifieke situaties (thuis, werk, horeca en reisbewegingen). Maar of dat genoeg gaat zijn? Het kabinet lijkt weer te willen gaan voor …Volgens “betrokkenen” is een totale lockdown nog niet de meest voor de hand liggende strategie voor het kabinet. Nieuwe maatregelen zullen er wel komen, maar die zullen dan waarschijnlijk zoveel mogelijk toegespitst worden op specifieke situaties (thuis, werk, horeca en reisbewegingen). Maar of dat genoeg gaat zijn? Het kabinet lijkt weer te willen gaan voor …Read MorePolitiek, Catshuisoverleg, Diederik Gommers, Hugo de Jonge, kabinet Rutte, Lockdown, OMT, premier Rutte, RIVM, ZiekenhuizenDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *