GroenLinks stelde deze week voor om jongeren te voorzien met een startkapitaal van 10.000 opdat jongeren zo onder andere bedrijfseconomische activiteiten kunnen ondernemen. De partij lijkt daarmee steeds populistischere houdingen aan te nemen – zeker na het voorstel van een verhuisboete voor grote transnationale bedrijven. Alleen vertaalt populistische politiek zich over het algemeen in matig …GroenLinks stelde deze week voor om jongeren te voorzien met een startkapitaal van 10.000 opdat jongeren zo onder andere bedrijfseconomische activiteiten kunnen ondernemen. De partij lijkt daarmee steeds populistischere houdingen aan te nemen – zeker na het voorstel van een verhuisboete voor grote transnationale bedrijven. Alleen vertaalt populistische politiek zich over het algemeen in matig …Read MoreGeen categorie, GroenLinks, Jongeren, PolitiekDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *