De Spaanse regering heeft de noodtoestand uitgeroepen voor Madrid. Dat houdt in dat vanaf 15:00 uur heel Madrid volledig in lockdown gaat. De eerdere corona-maatregelen voor Madrid werden een speelbal voor de lokale politiek, waardoor de situatie daar compleet uit de klauwen loopt. Eigenlijk precies hetzelfde als hier in Nederland! Situatie Madrid Om een beeld …De Spaanse regering heeft de noodtoestand uitgeroepen voor Madrid. Dat houdt in dat vanaf 15:00 uur heel Madrid volledig in lockdown gaat. De eerdere corona-maatregelen voor Madrid werden een speelbal voor de lokale politiek, waardoor de situatie daar compleet uit de klauwen loopt. Eigenlijk precies hetzelfde als hier in Nederland! Situatie Madrid Om een beeld …Read MoreBuitenland, Besmettingen, COVID-19, Hugo de Jonge, Jaap van Dissel, kabinet Rutte, Lockdown, Madrid, RIVM, SpanjeDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *