Het bron- en contactonderzoek is ze bij de GGD’s allemaal te veel geworden en nog steeds is verder niemand op het idee gekomen om callcenters bij te laten springen. De GGD’s hebben in plaats daarvan het bron- en contactonderzoek maar deels uitbesteed aan coronapatiënten zélf! Gelukkig hebben we straks de CoronaMelder! Nederland lijkt voor de …Het bron- en contactonderzoek is ze bij de GGD’s allemaal te veel geworden en nog steeds is verder niemand op het idee gekomen om callcenters bij te laten springen. De GGD’s hebben in plaats daarvan het bron- en contactonderzoek maar deels uitbesteed aan coronapatiënten zélf! Gelukkig hebben we straks de CoronaMelder! Nederland lijkt voor de …Read MorePolitiek, Contactonderzoek, Coronabesmetting, Coronavirus, GGD, LNAZ, RIVMDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *