Gisteren schetste Frits Bosch al hoe mensen die menen dat de overheid niets tegen massa-immigratie mag doen, zelf ook niet al te behulpzaam zijn in het oplossen van het probleem. Hoeveel van hen vangen zélf vluchtelingen op in hun eigen huis? Voorop in die stoet loopt NRC-columniste Carolien Roelants. Frits grijpt de gelegenheid nog eens …Gisteren schetste Frits Bosch al hoe mensen die menen dat de overheid niets tegen massa-immigratie mag doen, zelf ook niet al te behulpzaam zijn in het oplossen van het probleem. Hoeveel van hen vangen zélf vluchtelingen op in hun eigen huis? Voorop in die stoet loopt NRC-columniste Carolien Roelants. Frits grijpt de gelegenheid nog eens …Read MoreBuitenland, Carolien Roelants, Frits Bosch, Massa-immigratie, Pakistanen, Verenigd KoninkrijkDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *