Nou, in hun eeuwige wijsheid hebben Rutte en De Jonge dan éíndelijk de achilleshiel van het coronavirus gevonden: koopavonden! Die moeten worden geslacht, en dan komt het met het virus ook vanzelf weer goed. Ahem. Misschien moet ik wat woorden terugnemen. Ik schreef de afgelopen dagen dat een nieuwe lockdown boven de markt zweeft: met …Nou, in hun eeuwige wijsheid hebben Rutte en De Jonge dan éíndelijk de achilleshiel van het coronavirus gevonden: koopavonden! Die moeten worden geslacht, en dan komt het met het virus ook vanzelf weer goed. Ahem. Misschien moet ik wat woorden terugnemen. Ik schreef de afgelopen dagen dat een nieuwe lockdown boven de markt zweeft: met …Read MorePolitiek, Coronavirus, koopavondDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *