Voor zijn column beschouwt Jan Roos ditmaal grinnikend hoe identiteitspolitiek zo erg is doorgeslagen dat het nu de ‘roomblanke hobby’s van de grootstedelijke elite’ dreigt omver te halen, zoals orkesten. De boemerang van de identiteitspolitiek keert nu keihard terug in het gezicht van degenen die hem gegooid hebben, aldus Jan. Leedvermaak is niet de meeste …Voor zijn column beschouwt Jan Roos ditmaal grinnikend hoe identiteitspolitiek zo erg is doorgeslagen dat het nu de ‘roomblanke hobby’s van de grootstedelijke elite’ dreigt omver te halen, zoals orkesten. De boemerang van de identiteitspolitiek keert nu keihard terug in het gezicht van degenen die hem gegooid hebben, aldus Jan. Leedvermaak is niet de meeste …Read MorePolitiek, Diversiteit, Jan RoosDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *