Kent u die mop over het officiële overheidsadviesorgaan – vol met gezondheidsofficials – dat met droge ogen beweerde dat middenin een pandemie geen mondkapjes gedragen moeten worden? Nee, hè? Het is namelijk ook geen mop, maar bittere – en levensgevaarlijke – realiteit. Het lijkt erop dat er geen land te wereld zo ongelooflijk hardleers is …Kent u die mop over het officiële overheidsadviesorgaan – vol met gezondheidsofficials – dat met droge ogen beweerde dat middenin een pandemie geen mondkapjes gedragen moeten worden? Nee, hè? Het is namelijk ook geen mop, maar bittere – en levensgevaarlijke – realiteit. Het lijkt erop dat er geen land te wereld zo ongelooflijk hardleers is …Read MoreBinnenland, mondkapjes, OMT, ThuiszorgDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *