Altijd lachen, gieren en brullen met die D66’ers. Vandaag hebben we veiligheidsexpert Rob de Wijk, die vindt dat premier Rutte de alleenmacht moet hebben in de coronacrisis. Als dat niet gebeurt, zo boezemt de man angst in, dan gaan er véél meer COVID-doden vallen! Het is vandaag kennelijk de nationale ‘zeg bizarre dingen op de …Altijd lachen, gieren en brullen met die D66’ers. Vandaag hebben we veiligheidsexpert Rob de Wijk, die vindt dat premier Rutte de alleenmacht moet hebben in de coronacrisis. Als dat niet gebeurt, zo boezemt de man angst in, dan gaan er véél meer COVID-doden vallen! Het is vandaag kennelijk de nationale ‘zeg bizarre dingen op de …Read MorePolitiek, Coronavirus, Mark Rutte, Rob de WijkDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *