Forum voor Democratie is het helemaal eens met een petitie van studenten waarin gevraagd wordt om het collegegeld te verlagen, omdat door de corona-pandemie de kwaliteit die geboden wordt veel lager is – er is alleen online onderwijs, en de studenten krijgen niet de materialen “waar ze recht op hebben,” aldus FVD-Kamerlid Hiddema. Nadat Forum …Forum voor Democratie is het helemaal eens met een petitie van studenten waarin gevraagd wordt om het collegegeld te verlagen, omdat door de corona-pandemie de kwaliteit die geboden wordt veel lager is – er is alleen online onderwijs, en de studenten krijgen niet de materialen “waar ze recht op hebben,” aldus FVD-Kamerlid Hiddema. Nadat Forum …Read MorePolitiek, Forum voor Democratie, onderwijs, online onderwijs, Studenten, Theo HiddemaDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *