BIJ1-partijleider Sylvana Simons is niet erg te spreken over dominee Arie Huijser, die afgelopen zondag voor een volgepakte gereformeerde kerk opriep tot het negeren van de ‘dertig kerkgangers’-richtlijn, maar ook de multiculturele samenleving aanviel. Huijser kroop terug, maar Sylvana vindt dat niet geloofwaardig. Wie de laatste dagen op Twitter heeft rondgehangen heeft het niet kunnen …BIJ1-partijleider Sylvana Simons is niet erg te spreken over dominee Arie Huijser, die afgelopen zondag voor een volgepakte gereformeerde kerk opriep tot het negeren van de ‘dertig kerkgangers’-richtlijn, maar ook de multiculturele samenleving aanviel. Huijser kroop terug, maar Sylvana vindt dat niet geloofwaardig. Wie de laatste dagen op Twitter heeft rondgehangen heeft het niet kunnen …Read MorePolitiek, Arie Huijser, Christendom, Coronavirus, dominees, gereformeerden, Multiculturele samenleving, Sylvana SimonsDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *