Terwijl ons land gebukt gaat onder een zware coronagolf lijkt er eindelijk een sprankje hoop te gloren aan de horizon: de sneltesten zijn ook eindelijk in ons land gearriveerd en kunnen zo her en der worden ingezet. De opmaat naar grote hoeveelheden sneltesten die ons leven een stuk eenvoudiger gaan maken? Hopelijk! Eén van de …Terwijl ons land gebukt gaat onder een zware coronagolf lijkt er eindelijk een sprankje hoop te gloren aan de horizon: de sneltesten zijn ook eindelijk in ons land gearriveerd en kunnen zo her en der worden ingezet. De opmaat naar grote hoeveelheden sneltesten die ons leven een stuk eenvoudiger gaan maken? Hopelijk! Eén van de …Read MoreBinnenland, Coronatests, Coronavirus, SneltestDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *