‘Het waren met name de jongeren die in Zuid-Frankrijk en Spanje op vakantie zijn geweest die het virus meebrachten, en het via feesten en studentenhuizen verder verspreidden’, zo verwoordde de NOS de conclusie die RIVM-baas Jaap van Dissel zaterdag in een presentatie naar voren bracht. Maar daar is nogal wat kritiek op. De boosdoener lijkt …‘Het waren met name de jongeren die in Zuid-Frankrijk en Spanje op vakantie zijn geweest die het virus meebrachten, en het via feesten en studentenhuizen verder verspreidden’, zo verwoordde de NOS de conclusie die RIVM-baas Jaap van Dissel zaterdag in een presentatie naar voren bracht. Maar daar is nogal wat kritiek op. De boosdoener lijkt …Read MorePolitiek, Besmettingen, Coronavirus, Duitsland, Jaap van Dissel, Lockdown, RIVM, Tweede golf, vakantiegangersDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *