Het kabinet maakt op z’n vroegst pas volgende week een beslissing over of er strengere maatregelen nodig zullen zijn of niet. Momenteel moeten we vooral eerst de ‘naweeën‘ afwachten en uitzitten. Tegen het weekend kan Rutte pas wat zinnigs zeggen over de stand van zaken, meent hij. Dan is het effect van de maatregelen namelijk …Het kabinet maakt op z’n vroegst pas volgende week een beslissing over of er strengere maatregelen nodig zullen zijn of niet. Momenteel moeten we vooral eerst de ‘naweeën‘ afwachten en uitzitten. Tegen het weekend kan Rutte pas wat zinnigs zeggen over de stand van zaken, meent hij. Dan is het effect van de maatregelen namelijk …Read MorePolitiek, België, Besmettingen, Coronamaatregelen, Coronavirus, COVID-19, Duitsland, Lockdown, Mondkapjesplicht, Tweede golfDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *