Columnist Bas Heijne schrijft vele NRC-pagina’s vol over de vraag ‘waardoor komt populisme en hoe komen we er vanaf’? Hij gaat in gesprek gaat met historici, wetenschappers en denkers. Heijne raadpleegt vooral het werk van psychoanalyticus Sigmund Freud (1856-1939) om te weten wat er mis is in de bovenkamer van populisten. Het is allemaal tevergeefs …Columnist Bas Heijne schrijft vele NRC-pagina’s vol over de vraag ‘waardoor komt populisme en hoe komen we er vanaf’? Hij gaat in gesprek gaat met historici, wetenschappers en denkers. Heijne raadpleegt vooral het werk van psychoanalyticus Sigmund Freud (1856-1939) om te weten wat er mis is in de bovenkamer van populisten. Het is allemaal tevergeefs …Read MorePolitiek, Bas Heijne, Frits Bosch, NRC Handelsblad, politieke correctheid, populismeDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *