Het is nu officieel: nergens in Europa gaat het zo ontzettend mis met het coronavirus als in Nederland. Nergens zijn er zoveel besmettingen per 1.000.000 inwoners, en nergens gaat die lijn zo kaarsrecht omhoog. Sinds gisteren zijn we de oude “koploper” Spanje voorbij, en vandaag stijgen we door naar eenzame hoogte. Kijk eens, Nederland. Terwijl …Het is nu officieel: nergens in Europa gaat het zo ontzettend mis met het coronavirus als in Nederland. Nergens zijn er zoveel besmettingen per 1.000.000 inwoners, en nergens gaat die lijn zo kaarsrecht omhoog. Sinds gisteren zijn we de oude “koploper” Spanje voorbij, en vandaag stijgen we door naar eenzame hoogte. Kijk eens, Nederland. Terwijl …Read MoreBinnenland, Coronavirus, NederlandDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *