De Europese Commissie wil de komende zeven jaar 9 miljard euro uittrekken om Balkanlanden klaar te stomen voor de Europese Unie. Dat Servië, Montenegro, Albanië, Noord-Macedonië, Bosnië en Kosovo slechts beperkte of haast geen enkele vooruitgang hebben geboekt om aan de eisen voor toetreding tot de EU te voldoen, maakt niets uit. Investeringen in nieuwe …De Europese Commissie wil de komende zeven jaar 9 miljard euro uittrekken om Balkanlanden klaar te stomen voor de Europese Unie. Dat Servië, Montenegro, Albanië, Noord-Macedonië, Bosnië en Kosovo slechts beperkte of haast geen enkele vooruitgang hebben geboekt om aan de eisen voor toetreding tot de EU te voldoen, maakt niets uit. Investeringen in nieuwe …Read MoreBuitenland, Albanië, Balkanlanden, Bosnië, Europese Unie, Investering, Kosovo, Montenegro, Noord-Macedonië, Servië, ToetredingsgesprekkenDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *