Daten is niet meer wat het is geweest. Voor mensen die een vaste relatie hebben is het soms al een eenzame en geïsoleerde periode, voor singles is het nog veel erger. Het is zelfs zo erg dat 74 procent van de jongeren sinds maart niet meer gedatet heeft, het begin van de intelligente lockdown in …Daten is niet meer wat het is geweest. Voor mensen die een vaste relatie hebben is het soms al een eenzame en geïsoleerde periode, voor singles is het nog veel erger. Het is zelfs zo erg dat 74 procent van de jongeren sinds maart niet meer gedatet heeft, het begin van de intelligente lockdown in …Read MoreInformatie, Coronacrisis, Coronavirus, Cultuur, Daten, Entertainment, Gezondheid, mondkapjesDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *