De VVD heeft een campagnefilmpje gemaakt waarin voormalige grootheden van de partij voorbij komen en vertellen dat ze heel liberaal én cultureel conservatief zijn. Op die manier hoopt de VVD kiezers ervan te overtuigen dat de VVD van 2020 dezelfde partij is als de VVD van Frits Bolkestein en Hans Wiegel. Kijk maar: Waarom wij …De VVD heeft een campagnefilmpje gemaakt waarin voormalige grootheden van de partij voorbij komen en vertellen dat ze heel liberaal én cultureel conservatief zijn. Op die manier hoopt de VVD kiezers ervan te overtuigen dat de VVD van 2020 dezelfde partij is als de VVD van Frits Bolkestein en Hans Wiegel. Kijk maar: Waarom wij …Read MorePolitiek, Frits Bolkestein, immigratie, Integratie, Mark Rutte, Theo Hiddema, VVDDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *