De actie achter de viruswaanzinnige hashtag #ikdoenietmeermee mag dan volledig zijn ingestort, het weerhoudt bekende Nederlanders van het B-, C- én D-garnituur er niet van om ook nog eens flink te laten zien dat ze meer Instagram-volgers dan IQ-punten hebben. Vandaag: Tatjana Simic, actrice van ‘Kees’ uit Flodder. Gelukkig is Famke Louise geen gekkie meer. …De actie achter de viruswaanzinnige hashtag #ikdoenietmeermee mag dan volledig zijn ingestort, het weerhoudt bekende Nederlanders van het B-, C- én D-garnituur er niet van om ook nog eens flink te laten zien dat ze meer Instagram-volgers dan IQ-punten hebben. Vandaag: Tatjana Simic, actrice van ‘Kees’ uit Flodder. Gelukkig is Famke Louise geen gekkie meer. …Read MoreEntertainment, Coronavirus, Tatjana SimicDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *