ab osterhaus

De politie heeft afgelopen weekend tientallen boetes uitgedeeld vanwege illegale feestjes. De media besloten viroloog Ab Osterhaus maar weer eens te vragen om een reactie. Hij vindt het terecht dat de politie optreedt tegen de …

Dit artikel Jensen neemt Ab Osterhaus op de korrel: ‘Gluiperige vaccinverkoper’ is geplaatst op NineForNews.nl.

De politie heeft afgelopen weekend tientallen boetes uitgedeeld vanwege illegale feestjes. De media besloten viroloog Ab Osterhaus maar weer eens te vragen om een reactie. Hij vindt het terecht dat de politie optreedt tegen de …
Dit artikel Jensen neemt Ab Osterhaus op de korrel: ‘Gluiperige vaccinverkoper’ is geplaatst op NineForNews.nl.Read MoreMens en Dier, Ab Osterhaus, Jensen, lockdown, Mexicaanse griep, mondkapjes, virusNineForNews.nl

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *