Honderden asielzoekers uit Uganda hebben ten onrechte een verblijfsvergunning gekregen. Ze deden dit door een maas in de wet te gebruiken: ze logen namelijk over hun geaardheid. De IND gaat nu honderden aanvragen opnieuw onderzoeken, want de aanvragen vertoonden gigantische overeenkomsten. Waarschijnlijk kregen de asielzoekers van mensensmokkelaars te horen wat ze moesten zeggen om in …Honderden asielzoekers uit Uganda hebben ten onrechte een verblijfsvergunning gekregen. Ze deden dit door een maas in de wet te gebruiken: ze logen namelijk over hun geaardheid. De IND gaat nu honderden aanvragen opnieuw onderzoeken, want de aanvragen vertoonden gigantische overeenkomsten. Waarschijnlijk kregen de asielzoekers van mensensmokkelaars te horen wat ze moesten zeggen om in …Read MoreBinnenland, Asielbeleid, asielzoekers, Geaardheid, leugens, WetgevingDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *