Angela de Jong ziet er weinig in om de rol van Jezus in The Passion straks vertolkt te zien worden door een transgender. Het bijbelverhaal moet wat betreft de KRO-NCRV ineens een stuk inclusiever worden nu de EO vanwege een persoonlijke ruzie is afgehaakt bij The Passion. Compleet debiel natuurlijk, maar de mening van De …Angela de Jong ziet er weinig in om de rol van Jezus in The Passion straks vertolkt te zien worden door een transgender. Het bijbelverhaal moet wat betreft de KRO-NCRV ineens een stuk inclusiever worden nu de EO vanwege een persoonlijke ruzie is afgehaakt bij The Passion. Compleet debiel natuurlijk, maar de mening van De …Read MoreMedia & tech, Angela de Jong, Bijbel, Jezus, KRO-NCRV, LHBTI, The Passion, transgenderDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *