mondkapjes

De Duitse neuroloog Margareta Griesz-Brisson waarschuwt voor de ernstige gevolgen bij het gebruik van mondkapjes, met name bij kinderen. De coronamaatregelen zijn in haar ogen wreed en onmenselijk, schrijft de krant Epoch Times. Griesz-Brisson groeide …

Dit artikel Neuroloog waarschuwt tegen mondkapjes: ‘Brein raakt blijvend beschadigd’ is geplaatst op NineForNews.nl.

De Duitse neuroloog Margareta Griesz-Brisson waarschuwt voor de ernstige gevolgen bij het gebruik van mondkapjes, met name bij kinderen. De coronamaatregelen zijn in haar ogen wreed en onmenselijk, schrijft de krant Epoch Times. Griesz-Brisson groeide …
Dit artikel Neuroloog waarschuwt tegen mondkapjes: ‘Brein raakt blijvend beschadigd’ is geplaatst op NineForNews.nl.Read MoreMens en Dier, brein, immuunsysteem, koolstofdioxide, mondkapje, mondkapjes, neuroloog, zuurstofNineForNews.nl

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *