Over een samenkomst van honderden christenen in Staphorst is grote kritiek ontstaan, ook binnen de politiek. De gelovige dorpslieden kwamen in massa’s nader tot elkaar en droegen geen mondkapjes. Gods wil zou je kunnen zeggen, maar tot zover bekend kent het coronavirus tot dusver nog geen Oppergod. Gisteravond schreef De Dagelijkse Standaard al over een …Over een samenkomst van honderden christenen in Staphorst is grote kritiek ontstaan, ook binnen de politiek. De gelovige dorpslieden kwamen in massa’s nader tot elkaar en droegen geen mondkapjes. Gods wil zou je kunnen zeggen, maar tot zover bekend kent het coronavirus tot dusver nog geen Oppergod. Gisteravond schreef De Dagelijkse Standaard al over een …Read MorePolitiek, Coronacrisis, Coronamaatregelen, Coronavirus, Hersteld Hervormde Kerk, StaphorstDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *