Het lijkt een beetje doorzichtig, want nog nooit eerder ging Henk Krol (ex-50PLUS) er zó hard in om het rechtse electoraat voor zich te winnen. Volgens de huidige leider van Partij voor de Toekomst (0 zetels in de peilingen) moeten we bij Marokkaanse wetsovertreders gewoon hun achtergrond benoemen. Geert Wilders en Thierry Baudet roepen dat …Het lijkt een beetje doorzichtig, want nog nooit eerder ging Henk Krol (ex-50PLUS) er zó hard in om het rechtse electoraat voor zich te winnen. Volgens de huidige leider van Partij voor de Toekomst (0 zetels in de peilingen) moeten we bij Marokkaanse wetsovertreders gewoon hun achtergrond benoemen. Geert Wilders en Thierry Baudet roepen dat …Read MorePolitiek, FVD, Geert Wilders, Henk Krol, Henk Otten, Marokkaanse Nederlanders, Marokkanen, Marokkanenprobleem, Partij voor de Toekomst, PVV, Thierry BaudetDe Dagelijkse Standaard

By

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *